gLcNmLs Site Yöneticisi...
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 31 Nerden : Zac'ümün qaLßünden... İş/Hobiler : Dans Dans Dans...ßasqet,Tenis,Voleybol,qitaß,Pc Lakap : MelosH Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Şarkı Sözlerii! Paz Tem. 06, 2008 9:24 pm | |
| Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
Aşk herşeyi affeder mi? Dersin zamanla geçer mi? Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi?
Üf üf sıktın artık Sabrımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadını kaçırdın artık
Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?...
Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)... Kaçırdın tadını kaçırdın(üf yeter Sıktın yeter)...
Aşk sakızı mısın?
Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... 3x
aşk sakızı mısın?
Bunu yapma Bunu bana yapma...
Bakalım seni kim kim Sevecekmiş böyle Zor bulursun biraz,biraaz Yerime seni kim kim Çekecekmiş söyle Aranırsın biraz,ara biraaz
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
Bakalım seni kim kim Dinleyecek böyle Konuşursun daha Bakalım yüzüne kim kim Gülecek böyle Dolanırsın daha
Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti Senden geçti bekleme Bardak doldu,sabrım taştı Şansın bitti,bekleme Vaktin doldu aşkım bitti bekleme
devamı gelck | |
|
HepsiErenİrem Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 28 Nerden : єνяιммιη кℓвιη∂η İş/Hobiler : VolyboLL,YüzmE,ßasqeT,TeniS... Lakap : Rapunzel-Rapunzelin dünyadaki kız qardesi... Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözlerii! Paz Tem. 06, 2008 9:25 pm | |
| Saqol Cnm...Defamını Bekliormm | |
|
cemreelif
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 30 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 05/07/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözlerii! Ptsi Tem. 07, 2008 5:37 pm | |
| | |
|
gLcNmLs Site Yöneticisi...
Mesaj Sayısı : 195 Yaş : 31 Nerden : Zac'ümün qaLßünden... İş/Hobiler : Dans Dans Dans...ßasqet,Tenis,Voleybol,qitaß,Pc Lakap : MelosH Kayıt tarihi : 16/02/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözlerii! Ptsi Tem. 07, 2008 8:11 pm | |
| ßişe Deül qIzlar Devam!.. ßeni Kategorize Etme Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma
Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme
ßulutlar
Bulutların arkasında arkasında Bir güneş gibi doğar doğar Rüzgarlı bir gecede Işık gibi anımsar
Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar
Her insanın gibi Benimde acım var Sen gelince yanıma sanki mucize doğar Sımsıcak yüreğim tık tık tık atmaya başlar Sen gelince acılar olur san ki ilkbahar
Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar Sanki bir ay parçası dönüpte bana bakar O an sanki içimde bir sevgi büyür doğar
hep bana
Sebepsiz yere gitmedinki sen Boşluğa beni koydun bilmeden Yüzüme vuran boğaz rüzgarı Hiç soğuk değil sensizliğinden Kendini görmek ne acı Yok olmuş hayallerin çıkmazı Anlamak çok zor değil Farkı yok aslında sonların Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Korkumdan değil güçsüzlüğümden Kaçtım her zaman geri dönmekten Kısacık yolun ne kadar uzun Dalgalarla ben şimdi sarhoşum Kaybeden bir tek ben miyim Yok olan inancımı neyleyim Son bir kez ağla bana Gözyaşın sulara karışsın Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana Bana bana hep bana Ayrılıklar hep bana Gidenlerin ardından bakakalmak hep bana Bakakalmak hep bana
devamı geljeq | |
|
HepsiErenİrem Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 28 Nerden : єνяιммιη кℓвιη∂η İş/Hobiler : VolyboLL,YüzmE,ßasqeT,TeniS... Lakap : Rapunzel-Rapunzelin dünyadaki kız qardesi... Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözlerii! Ptsi Tem. 07, 2008 8:59 pm | |
| | |
|
pudra shekeri Hepsici
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 32 Nerden : cemremn kalbndn Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözlerii! Salı Eyl. 02, 2008 3:11 pm | |
| | |
|