CeMReReNKoLiq
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 30 Nerden : cemrerenin kalbinden:) Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: şok şok yeni dizi Ptsi Tem. 07, 2008 6:09 pm | |
| arkadaşlar bi hepsi fan sitesinden buldum ve bi kız şöyle demiş: arkillerr çok süper birşey öğrendim hepsi 1 bitti ya tamamen ..bunu öğrenmek için az önce stardium(hepsinin bağlı olduğu şirketi) aradım ve süper bir haber verdi önce hepsi1in tamamen bitiğini söyledi....sonrada yeni dizileri başlıcanı söledi bambaşka bir dizi yani kimsenin haberi olmadına emiiniiimmmmmmm...................süper bir haber dimi lunapark falan zaten belliydi farkettiyseniz dizi çekiyorlardı............... doğru söylüyo olabilir bence.. süper olur öyle bişey olursa.. | |
|
HepsiErenİrem Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 28 Nerden : єνяιммιη кℓвιη∂η İş/Hobiler : VolyboLL,YüzmE,ßasqeT,TeniS... Lakap : Rapunzel-Rapunzelin dünyadaki kız qardesi... Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: şok şok yeni dizi Ptsi Tem. 07, 2008 6:17 pm | |
| evet cnm doğru olablir ..(inş) ama yalan da olablir.. yinede pylaşm için saqol!! | |
|
R@N@_Y@s£m!n 1.Uyarı
| Konu: Geri: şok şok yeni dizi Salı Tem. 08, 2008 4:54 pm | |
| bence saçma bitsede önemli diil onlar kalbimizdeeeeee , | |
|
eren
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 40 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: şok şok yeni dizi Ptsi Ağus. 04, 2008 10:36 pm | |
| merhab arkadaslar admininiz bi siteye benim üye olmamı istemis ve ben de uye oldum adım eren soyadım bakıcı | |
|